Smještaj

SMJEŠTAJ

STANDARD APARTMANI

Opremljeni osnovnim potrepštinama za ugodan boravak u Novalji. Svi apartmani imaju krevete za 2-6 osoba. Smješteni u centru grada, uključuju opremljenu kuhinju, kupaonicu i klima uređaj.

PREMIUM APARTMANI

Prostrani, moderni apartmani u blizini svih potrebnih sadržaja. Opremljeni kuhinjom, klima uređajem i modernom kupaonicom, nude vam optimalnu udobnost za vaše iskustvo.

PREMIUM APARTMANI SA BAZENOM

Premium apartmani s bazenom mogu se pohvaliti svim prednostima premium apartmana, osim što se u sklopu smještaja nalazi i bazen te je ukupna kvaliteta smještaja viša.

RESORT TRCOL

Naš ekskluzivni “Balkan Wave Mansion”. Moderni apartmani nude prostor za 2-8 osoba, klima uređaj i potpuno opremljenu kuhinju. Ovdje se možete družiti s ekipom uz najljepši bazen u Novalji. Odmaralište također ima prostor za pečenje i druženje uz bazen, natkrivenu terasu sa uslugom i recepciju koja radi 24 sata. Također je moguće predbilježiti buffet doručak.

KRISTAL PARIS APARTMENTS

Apartmani Kristal Paris pripadaju ponudi koja pripada klasi premium sa bazenom, ali na višoj razini i s prostranim terasama.

NOA GLAMPING RESORT

Luksuzni bungalovi sa zasebnim bazenom gledaju neposredno na plažu Zrće. Na raspolaganju vam je prostor za 2 – 6 osoba. VIP ulaznica za festival je uključena u cijenu.

HOTEL OLEA 4*

Hotel Olea u Novalji ima luksuzne sobe spremne za vas. S pogledom na more nude vam maksimalnu udobnost tijekom boravka. Ovdje se možete opustiti u elegantnom bazenu ili u wellnessu i spa centru. Doručak je također uključen u ponudu.