Program

PROGRAM

ZRĆE BEACH

Europska plaža br. 1 već je godinama zabavni centar za goste iz cijelog svijeta. Na plaži Zrće na sjeveru otoka Paga nalazi se ukupno 4 od 50 najboljih klubova na svijetu. Na šetnici uz plažu nalaze se brojne druge ugostiteljske i sportske usluge, kao i najveći hrvatski wakeboard park!

NOA BEACH CLUB

NOA Beach Club jedini je klub u Europi koji je zapravo izgrađen na moru. Godinama se nalazi na listi 25 najboljih klubova na svijetu. Pored spektakularnog oblika i izgleda, poznat je po izvrsnoj VIP ponudi koja spada u sam europski vrh.

AFTER BEACH EXPERIENCE

Zabava u klubu Noa Beach započinje svakog popodneva u After Beach Areni! Pjena i mini bazeni za hlađenje čine popodne spektakularnim, ali kad je prevruće, možete skočiti iz kluba direktno u more!

BOAT PARTY

Vrhunac koji bi definitivno trebao biti dio vašeg iskustva s Balkan Waveom je BOATPARTY. Na otprilike 3 sata vožnje duž jadranske obale, naši DJ rezidenti pružaju vruće ritmove dok vi i vaš tim uživate u hladnom piću. Tijekom kratkog zaustavljanja možete se osvježiti skokom s palube u hladno Jadransko more!

VILLA TAKEOVER

Ekskluzivna zabava u vili s bazenom, ograničena na 50 osoba. Sunset DJ nastup koji se održava tijekom popodneva i prevodi u večer. U cijenu je uključeno piće dobrodošlice i osvježenje s voćem. Vila se nalazi u Novalji. Trajanje 6 do 8 sati.

SPORTOVI NA VODI

Plaža Zrće vam nudi širok spektar vodenih sportova, od jet-skija i brodova s ​​bananama do najvećeg hrvatskog wakeboard parka – sve na jednom mjestu. Tražite još više adrenalina? Na plaži možete skočiti s bungee-em toćno do razine mora.